Платинен пакет

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] П [/dropcap]латиненият ни пакет включва всички възможности и функции на сайтовете от Сребърния и Златния, плюс допълнения и доработка възможна само при него. С други думи това е най-добрата Ви възможност за закупуване на Онлайн магазин, който изглежда и се държи по начина, който винаги сте желали. Разбира се за целта ще е нужно пространно да представите желаната функционалност и изглед на сайта.

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] В [/dropcap]ключен в цената на сайта е модул, работещ със системата на ePay. Той е непосредствено интегриран в системата на сайта и потребителските плащания автоматично биват депозирани в сметката Ви. Това е както удобство, така и добра форма на защита срещу некоректни платци. Все пак не е нужно да изпращате до купувача продукт, за който не е получено съответното плащане. От друга страна модулът е улеснение за клиентите, тъй като могат да заплатят покупките си мигновено посредством карта.

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] Д [/dropcap]руго предимство на този пакет са консултацията на място и предлагоното обучение за работа с него. Макар магазинът да предлага български като основен език, е необходимо да се запознаете добре с начина му за работа, ако искате тя да става бързо и ефективно. От друга страна ние всекидневно работим по подобряването работата на онлайн магазините. Затова с удоволствие ще Ви помогнем как най-лесно и ползотворно да боравите с уеб сайтовете, така че Вие и клиентите да са доволни.

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] Н[/dropcap]е на последно място нека изтъкнем, че Платиненият пакет включва и оптимизация на онлайн магазина, а това е едно от основните неща, които ще спомогнат за успеха му. Колкото и добре направен да е един уебсайт, ако той не може да бъде открит от потенциалните клиенти, замисълът му никога няма да бъде осъществен. На помощ идва оптимизирането на съдържанието, анализа на конкуренцията и установяване на подходяща стратегия за бъдещо развитие.

 

order_big

 

[one_fourth]

Електронен магазин | Купи сайт | Закупуване на сайт | Сайтове за продажба

ДЕМО 01[/one_fourth][one_fourth]

Закупуване на сайт | Купи електронен магазин | Онлайн магазин

ДЕМО 02[/one_fourth][one_fourth]

Онлайн Магазини

ДЕМО 03[/one_fourth][one_fourth_last]

Уеб Сайтове Купи

ДЕМО 04[/one_fourth_last]

[one_fourth]

ДЕМО 05[/one_fourth][one_fourth]

ДЕМО 06[/one_fourth][one_fourth]

ДЕМО 07[/one_fourth][one_fourth_last]

ДЕМО 08[/one_fourth_last]

[one_fourth]

ДЕМО 09[/one_fourth][one_fourth]

ДЕМО 10[/one_fourth][one_fourth]

11

ДЕМО 11[/one_fourth]

Електронен онлайн магазин за дрехи

ДЕМО 12

[one_fourth]

ДЕМО 13

[one_fourth_last]