Сребърен пакет

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] С [/dropcap]ребърният ни пакет е подходящ за всеки предприемчив потребител. Той представлява основата на всеки един от нашите магазини и е един чудесен начин да навлезете в електронната търговия. Безспорно това е най-бързият, лесен и елегантен начин да станете независими и да се развивате в професионално отношение. Електронната търговия Ви позволява да продавате свои продукти или да препродавате такива по всяко време на денонощието. Не е необходима огромна първоначална инвестиция на средства и време и може да започнете работа до 24 часа след закупуването му.

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] П [/dropcap]редлаганите тук онлайн магазини са проектирани и разработени от екипа, като мотивиращата сила в основата им е удобство при работа, елегантен стил и непосредственост при управлението. Далеч не са необходими задълбочени познания по програмиране или дизайн за ежедневна работа с тях. Погрижили сме се работата със сайта да е максимално опростена и разбираема за всички. Цялостното управление на магазина се осъществява през интегрирана административна част, събрала обособени възможности за настройка и управление.

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] М [/dropcap]агазините могат да поберат неограничен брой продукти, разпределени в също толкова категории. На практика това би било неуместно, но е добре да знаете че разнообразието на предлаганите стоки е многократно обезпечено. Имате възможност да създавате продукти с множество обвързани опции, като цветове и размери, например. Те могат и да указват влияние на цената—според предпочитанията Ви. Лесно е и създаването на характеристики и групи от тях, които да послужат на клиентите Ви за удобно сравнение на сходни артикули. Да не забравяме също и че може да представяте всеки продукт в най-добрата му светлина чрез богатство от допълнителни снимки и публикуване на клиентски отзиви.

icon_2

[dropcap style=“font-size: 60px; color: #74b700;“] Н [/dropcap]о какво ли би бил един електронен магазин, ако не можеше да приема и обработва плащания? Това е и причината, поради която се погрижихме той да включва модули за работа с най-големите и установени компании за обработка на електронни плащания. Използването на тези модули предлага двустранна защита—за клиентите и за Вас. От една страна клиентите може да са сигурни, че поверителните им лични данни ще останат такива; а Вие, че заплащането за стоките наистина е извършено и получено.

 

order_big

 

Натиснете с мишката върху картинките по-долу, за да разгледате демонстрационните сайтове.

 

 

[one_fourth]

Електронен магазин | Купи сайт | Закупуване на сайт | Сайтове за продажба

ДЕМО 01[/one_fourth][one_fourth]

Закупуване на сайт | Купи електронен магазин | Онлайн магазин

ДЕМО 02[/one_fourth][one_fourth]

Онлайн Магазини

ДЕМО 03[/one_fourth][one_fourth_last]

Уеб Сайтове Купи

ДЕМО 04[/one_fourth_last]

[one_fourth]

ДЕМО 05[/one_fourth][one_fourth]

ДЕМО 06[/one_fourth][one_fourth]

ДЕМО 07[/one_fourth][one_fourth_last]

ДЕМО 08[/one_fourth_last]

[one_fourth]

ДЕМО 09[/one_fourth][one_fourth]

ДЕМО 10[/one_fourth][one_fourth]

11

ДЕМО 11[/one_fourth]

Електронен онлайн магазин за дрехи

ДЕМО 12

[one_fourth]

ДЕМО 13

[one_fourth_last]