Услуги

Изработка на онлайн магазини и Уеб дизайн

 

Нашата цел винаги е била да успеем да предоставим възможно най-подходящия уеб дизайн на нашите клиенти. Ние разполагаме с екип от дългогодишни професионалисти в областа на уеб дизайна. Всеки бизнес има нужда от допълнителни клиенти и допълнителна реклама. Фирмен уебсайт, който може да продава Вашите продукти или услуги, е нещо от което всеки бизнес се нуждае.

 

shopping

ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Електронна търговия или както е известно e-commerce (икомерс), от английското electronic commerce (понякога съкращавано на английски и като eCommerce) се състои в купуването и продаването на продукти и услуги чрез електронни системи като Интернет и други компютърни мрежи. Количеството на търговията, която се осъществявана електронно е забележително нараснала с широкото разпространение на Интернет.

website

УЕБ САЙТОВЕ

Сайтовете се съхраняват на уеб сървъра под формата на файлове. Всеки файл съдържа информация, която директно или след някаква обработка се изпраща на уеб браузъра, когато той поиска съдържанието на дадена страница. Сайтовете, които правят обработка на информацията, се наричат динамични, а тези, които не правят такава обработка, – статични. Статичните сайтове се създават по-лесно и работят по-бързо, но не позволяват промяна на съдържанието.

Графичен дизайн

 

Графичният дизайн включва в себе си задълбочени познания за композиция и форма, цвят, цветни гами и видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични програми. Художественните познания и наличието на чувство за естетика у графичния дизайнер, също допринасят за изработката на добър продукт на графичния дизайн. Съчетаването на цветове и отчетливост на визията и контраста на цветовете и сенките също допринасят за доброто възприемане на посланието.  Всичко това събрано в едно с необходимата доза баланс и подчиненост на идеята, внушението и основната цел са предпоставки за добрия графичен или рекламен продукт.

 

trademark

ЛОГО ДИЗАЙН

Лого дизайнът е важна област на приложение на графичния дизайн. Графичният дизайн на логото е част от продукта, марката или организацията, чрез която се предават определени стойности, които трябва да бъдат ясно и правилно разбрани от потребителите.

brand

ФИРМЕНА ИДЕНТИЧНОСТ

Фирмената или корпоративна идентичност в маркетинга е „лицето“ на дадена компания, хармонизираният изглед на рекламните материали, опаковките на продуктите ѝ и търговските марки, както и на посланията, които тя излъчва.

print

ДРУГИ ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ

Печатните рекламни материали са направени и насочени към повишаване консумацията и употребата на дадени продукти и услуги чрез изграждането на така наречения бранд (марка).

Пишете ни

Оставете съобщение и ще Ви отговорим при първа възможност.

Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезен?

Пишете тук