За нас

Здравейте и добре дошли в електронния ни магазин. В него предлагаме някои от последните си разработки в областта на електронната търговия. Компанията ни се занимава с дизайн и разработка на електронни магазини от години, като стремежът ни винаги е те да притежават съвременен въшнен вид, да използват най-новите и динамични технологии, както и да се основават на надеждна и прегледна програмна част.

Основна мотивация за нас е желанието клиентът да остане доволен от работата ни. Затова и отдаваме приоритет на конкретните посочени изисквания, тъй като всеки сайт е уникален. Нашият екип с готовност ще изслуша идеите Ви и ще сътрудничи за обсъждането на проекта и откриване на вариантите за най-подходящото му осъществяване. Независимо дали тепърва навлизате в електронната търговия или осъвременявате вече съществуващ проект, може да разчитате на професионализъм, бързина и качество от наша страна.

talk

РАЗГОВОР

Не се колебайте да се свържете с нас, за да представите идеите и плановете си. Това е малка, но необходима първа стъпка за всяко начинание. Нашият екип с готовност ще Ви изслуша и сътрудничи. Ако имате идеи, но не сте напълно сигурни как могат да бъдат осъществени на практика, то ние ще Ви дадем правилната насока. Най-важното е да обсъдим проекта и да достигнем до вариант, който ще е удачен за Вас и проекта Ви.

 meeting

СРЕЩА

Добре разбираме и факта, че понякога не е възможно всичко да се обсъди по телефона. Необходима е среща на място, при която да се обсъдят условията и изискванията за работа. Ето защо предлагаме и тази услуга на клиентите, закупили Платинения ни пакет. Срещата лице в лице ще ви даде представа за начина ни работа и ще може да видите как, на практика, се осъществява разработката на сайта Ви. На мнение сме, че това е една чудесна възможност да вземете дейно участие в работния процес.

planning

ПЛАНИРАНЕ

В процеса на работа сме създавали сайтове за разнообразни клиенти с разнородни изисквания. Същевременно всички разработки си приличат по това, че доброто планиране и представа за крайния продукт са неотменна част от един успешен проект. Затова и ще се радваме да научим от Вас какви точно са очакванията Ви от сайта и как желаете той да работи. Практиката показва, че след преминаване определен етап на разработка внасянето на непредвидени промени може да е непрактично и неосъществимо.

design

ДИЗАЙН

Предлагаме както готови дизайни, които можете да закупите незабавно, така и проектиране на нови по поръчка. Дори е възможно да ни праите собствено лого или картинки, които да участват в дизайна. Разбира се първо се уверете, че качеството на снимките е достатъчно добро за целта. Екипът ни от професионални дизайнери ще се погрижи за останалото и ще направим сайта според изискванията и очакванията Ви. В процеса на работа ще работим и ще се консултираме с Вас с цел обратна връзка.

building

ИЗГРАЖДАНЕ

Изграждането на нов магазинен или фирмен сайт е трудоемка и отговорна задача. Ето защо е отлична идея да си сътрудничете с компания добре запозната с разработката на такъв тип сайтове, притежаваща нужния практически опит. Бъдете сигурни, че в наше лице ще намерите сигурен и надежден партньор, който да съгради уеб-базираната част от бизнеса Ви. Готови сме да чуем и Вашите конкретни изисквания за разработваната система, така че тя да Ви удовлетвори в най-голяма степен.

care

ПОДДРЪЖКА

Разбира се нищо от гореизброеното не би имало особен смисъл, ако не предлагахме поддръжка към разработваните сайтове. А ние го правим. Можете да ни пишете по всяко време по въпроси, отнасящи се към бъдещи или вече съществуващи сайтове. Експертният ни екип със сигурност ще Ви даде точни отговори на важните за Вас въпроси.

Пишете ни

Оставете съобщение и ще Ви отговорим при първа възможност.

Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезен?

Пишете тук