Платинен пакет

icon_2

Платиненият ни пакет включва всички възможности и функции на сайтовете от Сребърния и Златния, плюс допълнения и доработка възможна само при него. С други думи това е най-добрата Ви възможност за закупуване на Онлайн магазин, който изглежда и се държи по начина, който винаги сте желали. Разбира се за целта ще е нужно пространно да представите желаната функционалност и изглед на сайта.

icon_2

Включен в цената на сайта е модул, работещ със системата на ePay. Той е непосредствено интегриран в системата на сайта и потребителските плащания автоматично биват депозирани в сметката Ви. Това е както удобство, така и добра форма на защита срещу некоректни платци. Все пак не е нужно да изпращате до купувача продукт, за който не е получено съответното плащане. От друга страна модулът е улеснение за клиентите, тъй като могат да заплатят покупките си мигновено посредством карта.

icon_2

Друго предимство на този пакет са консултацията на място и предлагоното обучение за работа с него. Макар магазинът да предлага български като основен език, е необходимо да се запознаете добре с начина му за работа, ако искате тя да става бързо и ефективно. От друга страна ние всекидневно работим по подобряването работата на онлайн магазините. Затова с удоволствие ще Ви помогнем как най-лесно и ползотворно да боравите с уеб сайтовете, така че Вие и клиентите да са доволни.

icon_2

Не на последно място нека изтъкнем, че Платиненият пакет включва и оптимизация на онлайн магазина, а това е едно от основните неща, които ще спомогнат за успеха му. Колкото и добре направен да е един уебсайт, ако той не може да бъде открит от потенциалните клиенти, замисълът му никога няма да бъде осъществен. На помощ идва оптимизирането на съдържанието, анализа на конкуренцията и установяване на подходяща стратегия за бъдещо развитие.

 

order_big

 

Електронен магазин | Купи сайт | Закупуване на сайт | Сайтове за продажба

ДЕМО 01

Закупуване на сайт | Купи електронен магазин | Онлайн магазин

ДЕМО 02

Онлайн Магазини

ДЕМО 03

Уеб Сайтове Купи

ДЕМО 04

ДЕМО 05

ДЕМО 06

ДЕМО 07

ДЕМО 08

ДЕМО 09

ДЕМО 10

11

ДЕМО 11

Електронен онлайн магазин за дрехи

ДЕМО 12

ДЕМО 13


 

Пишете ни

Оставете съобщение и ще Ви отговорим при първа възможност.

Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезен?

Пишете тук