Сребърен пакет

icon_2

Сребърният ни пакет е подходящ за всеки предприемчив потребител. Той представлява основата на всеки един от нашите магазини и е един чудесен начин да навлезете в електронната търговия. Безспорно това е най-бързият, лесен и елегантен начин да станете независими и да се развивате в професионално отношение. Електронната търговия Ви позволява да продавате свои продукти или да препродавате такива по всяко време на денонощието. Не е необходима огромна първоначална инвестиция на средства и време и може да започнете работа до 24 часа след закупуването му.

icon_2

Предлаганите тук онлайн магазини са проектирани и разработени от екипа, като мотивиращата сила в основата им е удобство при работа, елегантен стил и непосредственост при управлението. Далеч не са необходими задълбочени познания по програмиране или дизайн за ежедневна работа с тях. Погрижили сме се работата със сайта да е максимално опростена и разбираема за всички. Цялостното управление на магазина се осъществява през интегрирана административна част, събрала обособени възможности за настройка и управление.

icon_2

Магазините могат да поберат неограничен брой продукти, разпределени в също толкова категории. На практика това би било неуместно, но е добре да знаете че разнообразието на предлаганите стоки е многократно обезпечено. Имате възможност да създавате продукти с множество обвързани опции, като цветове и размери, например. Те могат и да указват влияние на цената—според предпочитанията Ви. Лесно е и създаването на характеристики и групи от тях, които да послужат на клиентите Ви за удобно сравнение на сходни артикули. Да не забравяме също и че може да представяте всеки продукт в най-добрата му светлина чрез богатство от допълнителни снимки и публикуване на клиентски отзиви.

icon_2

Но какво ли би бил един електронен магазин, ако не можеше да приема и обработва плащания? Това е и причината, поради която се погрижихме той да включва модули за работа с най-големите и установени компании за обработка на електронни плащания. Използването на тези модули предлага двустранна защита—за клиентите и за Вас. От една страна клиентите може да са сигурни, че поверителните им лични данни ще останат такива; а Вие, че заплащането за стоките наистина е извършено и получено.

 

order_big

 

Натиснете с мишката върху картинките по-долу, за да разгледате демонстрационните сайтове.

 

 

Електронен магазин | Купи сайт | Закупуване на сайт | Сайтове за продажба

ДЕМО 01

Закупуване на сайт | Купи електронен магазин | Онлайн магазин

ДЕМО 02

Онлайн Магазини

ДЕМО 03

Уеб Сайтове Купи

ДЕМО 04

ДЕМО 05

ДЕМО 06

ДЕМО 07

ДЕМО 08

ДЕМО 09

ДЕМО 10

11

ДЕМО 11

Електронен онлайн магазин за дрехи

ДЕМО 12

ДЕМО 13

Пишете ни

Оставете съобщение и ще Ви отговорим при първа възможност.

Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезен?

Пишете тук