Електронни магазини златен пакет

Златният ни пакет приляга на по-взискателните и целеустремените от Вас, които търсят по-пълноценен вариант от базисната ни платформа. Надграждайки върху утвърдената платформа на електронните магазини, тук сме се постарали да подпомогнем бизнеса Ви, като предоставим онези допълнения и подобрения, които Ви дават нужното предимство пред конкуренцията. Електронната търговия ще Ви помогне да продавате продуктите си по-бързо и на по-широка аудитория откогато и да било преди. Не е необходимо да правите огромна първоначално инвестиция и можете да започнете работа веднага след публикуването на сайта.

Работата с магазина е максимално улеснена и достъпна. Основата е същата като в пакета за нови потребители, като към настоящата услуга сме добавили онези щрихи, от които се нуждае един бизнес за да преуспее. За целта анализирахме данните от предишни продажби, а така също и взехме предвид най-често срещаните клиентски препоръки и изисквания. Резултатът е налице под формата на предлаганите в този пакет онлайн магазини.

Едно от допълненията е, например, интегрирането на проследяващ код от Tyxo.bg или Google Analytics. Чрез създаване на безплатен акаунт към тези компании, ще можете постоянно да проследявате статистическа информация за посещенията на сайта, както и откъде идват те. Така подобрявате контрола над бизнеса си и следите пораждащите се тенденции, което Ви позволява да представите по подобаващ начин най-търсените продукти, а също и да насочите клиентите към местата, които биха представлявали най-голям интерес за тях, и които биха били най-доходоносни за Вас.

Друго неимоверно предимство е фактът, че получавате уникален дизайн на сайта. Това означава, че той не е споделян от който и да е друг сайт в интернет. Оставете на нас да изработим дизайна така, че да отговаря най-точно на изискванията Ви и да е отражение на Вашия бизнес модел. Разбира се, ще се погрижим и за изработката на подходящо фирмено лого, част от дизайна.

В добавка, интегриран в сайта е и модул за доставка на „Еконт Експрес“. Вероятно няма необходимост да изтъкваме удобството, което това предполага. Клиентите Ви получават моментална информация за стойността на доставката още преди пускане на поръчката, а посредством интеграцията създаването на товарителница е автоматизирано.

Пишете ни

Оставете съобщение и ще Ви отговорим при първа възможност.

Здравейте, с какво мога да Ви бъда полезен?

Пишете тук